La clínica del doctor Serkan Aygin


La clínica del doctor Serkan Aygin està situada al centre d'Istanbul, comptem amb una experiència de més de 20 anys i estem especialitzats en trasplantament capil·lar i en diversos tractaments contra l'alopècia. La clínica lògicament compleix amb els més alts estàndards de qualitat i higiene d'acord amb la normativa internacional. El Doctor Serkan Aygin acompanyat d'un equip jove i una tecnologia innovadora, garanteix un excel·lent resultat amb preus impossibles de trobar al nostre país .

La clínica del doctor Serkan Aygin es troba localitzada al centre d'Istanbul, Turquia. La ciutat del Bòsfor és una de les ciutats més belles i interessants del món, una metròpolis amb més de 20 mil·lions d'habitants i una de les principals ciutats a l'avantguarda de les tècniques aplicades pel trasplantament capil·lar i cirurgia estètica. Istanbul és una ciutat fantàstica que moltíssima gent vol visitar. Si mai hi has estat, podras aprofitar per fer una mica de turismementre resols definitivament la teva alopècia (consulta aquí els nostres paquets).

Les operacions de trasplantament capil·lar i tractaments capil·lars es realitzen en la seva pròpia clínica, la prestigiosa Dr.Serkan Aygin Clinic. Cada dia a les seves instal·lacions al costat d'un equip de doctors i tècnics especialitzats, es realitzen nombroses operacions de trasplantament de cabell amb els procediments més avançats a pacients de tot el món, avalant els seus més de 20 anys d'experiència en aquest camp.
Regularment és convidat a conferències en diferents països on explica com es realitzen, a la seva clínica, els procediments i tècniques d'autotrasplantament capil·lar. A mes a mes aprofita l'ocasió per conèixer en persona a aquells pacients que estan interessats en sotmetre’s a aquest tipus d'intervenció.


CLÍNICA DEL DOCTOR SERKAN AYGINClínica DOKU


A partir d'avui, a més de dur a terme un trasplantament de cabell a la Clínica Dr. Serkan Aygin, podràs aprofitar una sèrie de serveis complementaris per millorar la tevaaparença física. La clínica Doku al costat de la clínica del Dr. Serkan Aygin, i els millors metges estètics turcs estaran disponibles per a tots aquells que necessitin un "retoc" estètic.
La clínica acaba de renovarse, compta amb còmodes habitacions, mobiliari refinat i contemporani.
En aquest ambient confortable, pots permetre’t el tractament de bellesa que vulguis en total relaxació i privacitat. Els metges que treballen a la clínica són de renom internacional, ja que els punts de força del Dr. Serkan Aygin són sempre els mateixos: qualitat extrema i preus molt assequibles.

D'aquesta manera podries combinar un trasplantament de cabell amb un tractament de liposucció de Crio, en lloc d'un Botox i molt més. A continuació, trobaràs alguns paquets "combinats" que s'han creat específicament per a aquells que necessiten més d'un tractament addicional al trasplantament. Tots els tractaments poden realitzar-se el dia després del trasplantament i no tenen un efecte negatiu en el resultat del trasplantament de cabell, per contra, la lògica és "un viatge de 2 serveis" per maximitzar el temps disponible. El mateix s'aplica als acompanyants (parelles, amics, familiars) dels pacients que porten a terme el trasplantament. En lloc de passar el temps en llargues esperes, podrien aprofitar el viatge a Istanbul per fer-se un retoc. Així tutornes amb cabell extra i els teus acompanyants amb alguns quilos de menys o algun retoc especial.


DOKU CIRURGIA ESTÈTICACONTACTA'NS