TRACTAMENT PRP


Després de la cirurgia de trasplantament capil·lar, els nostres centres associats s'ocuparan pas a pas de la fase posterior al trasplantament amb els tractaments PRP (Plasma ric en plaquetes).
El PRP és l'única teràpia innovadora que s'integra perfectament amb l'autotrasplantament perquè pot garantir un major subministrament de nutrients i un procés progressiu de neoformació dels vasos sanguinis. Permet enfortir el cabell i afavorir la recuperació funcional dels raspalls. Els nostres centres a Espanya utilitzen els mateixos protocols que es van utilitzar a la clínica del Dr. Serkan Aygin a Istanbul per beneficiar-se també del mateix tractament al seu país després de la cirurgia.

El tractament PRP recomanat després de l'autotrasplantament es realitza a un mes i mig o dos de la intervenció. La freqüència recomanada és d’una sessió de 3/4 cicles de PRP, realitzant una sessió per mes durant 3/4 mesos.
Una vegada que finalitza el cicle, és possible prendre un llarg descans, i si ho desitja, és possible repetir el cicle després de 6/8 mesos fins a completar els 3/4 cicles. El material utilitzat per realitzar aquest tractament està certificat en classe IIA a diferència dels tubs d'assaig de laboratori estàndard que NO es fan servir per a aquest tipus de tractament.


ELS BENEFICIS DEL PRP

El PRP s'infiltra en el cuir cabellut, tant en les àrees on es van empeltar els nous fol·licles com en els adjacents, per assegurar l'estimulació dels bulbs ja presents abans del trasplantament i els bulbs empeltats.


Enforteix el creixement

Augmenta la vitalitat dels fol·licle

Facilita la curació

Recupera bulbs inactius


CONTACTA'NS
CONTACTA'NS