La tècnica FUE


L'augment dels avenços tecnològics cada dia que passa ha aplanat el camí per al desenvolupament de noves i innovadores tècniques de trasplantament de cabell, així com tractaments per la caiguda. El trasplantament de cabell ha progressat i evolucionat de manera ràpida al llarg dels últims anys transformant-se en un procediment quirúrgic mínimament invasiu i amb un post operatori còmode, s’ha aconseguit en part gràcies a la utilització més eficient dels nous dispositius mèdics què disposem en l'actualitat.
El mètode FUE, que es considera una de les tècniques de trasplantament de cabell més modernes i comunment utilitzades, assegurant resultats d'aparença natural, ha portat el seu èxit un pas més enllà mitjançant la utilització de nou instrumental especial com ara les fulles de safir.

En comparació amb les fulles d'acer, les fulles de safir permeten injectar una menor quantitat d'una solució especial per aixecar la pell abans de realitzar les incisions. Com a resultat d'això, la retenció de líquids experimentada després de la cirurgia es reduirà i d'aquesta manera la fase postoperatòria serà més còmoda per al pacient.
Com les incisions creades per a l'obertura dels microcanals seran més petites, la recuperació del teixit serà més ràpida en comparació amb l'ús de fulles d'acer.

Com a resultat de que l'obertura dels canals es realitza amb la mateixa longitud dels fol·licles pilosos, no és possible que es puguin moure del seu nou emplaçament ila seva alineació angular tampoc podrà veure’s alterada després de la intervenció.

LA TÈCNICA FUEProcediment de la sedació


La sedació és un dels mètodes més avançats en el camp de l'anestèsia en medicina, aplicada fins i tot en nadons. La sedació és l'administració d'una substància activa analgèsica en el cos, en una dosi adequada d'acord amb la condició física de la persona. En aquesta aplicació, el pacient roman conscient durant tot el procés, però el nivell de les seves sensacions ha disminuït. Per tant, el pacient no sent el dolor de l’agulla ni de qualsevol altre tipus d’actuació mèdica.
La presència d'un anestesiòleg durant l'aplicació de la sedació és un factor important ja que la dosi de la sedació és determinada acuradament pel metge, d'acord amb la condició física de la persona i el llindar de dolor.

Trasplantament de barba


Si vols una barba i un bigoti més forts i d'aspecte més natural, ets el candidat adequat per a una operació d'empelt capil·lar amb la tècnica FUE. T’oferim considerar, la clínica turca de Dr. Serkan Aygin, que s'ocupa de la restauració de cabells utilitzant el mètode FUE.
Pack implant de cabell € 3090 + Barba € 1000 tot inclòs!
Pla de viatge dia per dia

  • Dia 1: Arribada a Istanbul, transfer privat a l'hotel. Check- in.
  • Dia 2: Primera consulta en clínica. Resta del dia lliure.
  • Dia 3: Dia de l'operació.
  • Dia 4: Revisió post operatori. Trasllat a l'aeroport.


CONTACTA'NS